powiem krótko... gdybym chciał mieć KTMa to bym go po prostu miał.
tyle w temacie, dziękuję
Marzenie ściętej głowy!!
- crazyrider12
Filmik spoko.
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
nie bez powodu nazywa się Super Enduro
Kando
Chyba musimy nowy punkt do naszego forumowego regulaminu dodać:
Zakaz wychwalania i zachwytów nad innymi motocyklami niż rodzina XT660
Albo się jest fanem XT660 albo ostrzeżenie i pogonić z forum.
Gość ledwie się na moto trzyma, przejachał po paru stopniach i zrobił pokraczną gumę na tym pokracznym enduro a tu zachwyty
Arrasq w stu procentach popieram- jak bym chciał to bym sobie kupił ten ociosany siekierą złom a że wolę XT660 to je mam
Tatran i jeszcze ten tytuł
edit: To jest tylko opinia Wojtka, administracja forum nie ma zamiaru wprowadzać takiego punktu do regulaminu. Możecie spać spokojnie
Zakaz wychwalania i zachwytów nad innymi motocyklami niż rodzina XT660
Albo się jest fanem XT660 albo ostrzeżenie i pogonić z forum.
Gość ledwie się na moto trzyma, przejachał po paru stopniach i zrobił pokraczną gumę na tym pokracznym enduro a tu zachwyty
Arrasq w stu procentach popieram- jak bym chciał to bym sobie kupił ten ociosany siekierą złom a że wolę XT660 to je mam
Tatran i jeszcze ten tytuł
edit: To jest tylko opinia Wojtka, administracja forum nie ma zamiaru wprowadzać takiego punktu do regulaminu. Możecie spać spokojnie
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 8:42 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- crazyrider12
Czyżby miała na Twoją Wojtku prośbę zapanować CENZURA na forum?
Co to ma być? Kolejne ACTA? NIE ZGADZAM SIĘ!!!
Każdy powinien mieć prawo do swobody wypowiedzi, a dyskusje na temat innych motocykli dla mnie mają charakter informacyjny, i dowiaduję się ciekawostek technicznych.
Z tego co proponujesz to powinieneś zaprzestać wypowiedzi na temat Huski , a ja na temat Fazera, Bonzo na temat KTMa a itd.!
XT jak każde moto ma swoje wady i zalety ale nie róbmy z tego obiektu kultu i nie wynośmy go na ołtarze!
Idąc dalej tym tropem:
Powinien pojawić się punkt w regulaminie zakaz używania innych motocykli niż XT, a jeszcze dalej: osoby które zmienią motor na inny będą usuwane z forum a kara będzie wymierzona w postaci chłosty.
Co to sekta XT ma być??
TEGO CHCEMY NA TYM FORUM
Chyba nie! Kto się ze mną zgadza niech zabierze głos-HYDE PARK od tego jest!
Jestem przeciwny wprowadzaniu tego typu ograniczeń i obostrzeń w regulaminie
Co to ma być? Kolejne ACTA? NIE ZGADZAM SIĘ!!!
Każdy powinien mieć prawo do swobody wypowiedzi, a dyskusje na temat innych motocykli dla mnie mają charakter informacyjny, i dowiaduję się ciekawostek technicznych.
Z tego co proponujesz to powinieneś zaprzestać wypowiedzi na temat Huski , a ja na temat Fazera, Bonzo na temat KTMa a itd.!
XT jak każde moto ma swoje wady i zalety ale nie róbmy z tego obiektu kultu i nie wynośmy go na ołtarze!
Idąc dalej tym tropem:
Powinien pojawić się punkt w regulaminie zakaz używania innych motocykli niż XT, a jeszcze dalej: osoby które zmienią motor na inny będą usuwane z forum a kara będzie wymierzona w postaci chłosty.
Co to sekta XT ma być??
TEGO CHCEMY NA TYM FORUM
Chyba nie! Kto się ze mną zgadza niech zabierze głos-HYDE PARK od tego jest!
Jestem przeciwny wprowadzaniu tego typu ograniczeń i obostrzeń w regulaminie
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 19:04 przez crazyrider12, łącznie zmieniany 3 razy.
Wokół Yamahy nie, ale na tym forum wokół XT660tatran pisze:Świat nie kręci się tylko wokół Yamahy.
No tak tylko ja kupuje takie motocykle, które mi się podobają a nie na chwilę, bo marzę o innym.
To tak jakbyś idąc ze swoją żoną ulicą nagle zachwycił się jakąś inna kobietą
Ja przynajmniej uważam swoje moto, jako członka rodziny i przy Jadzi nigdy bym się nie zachwycał innym moto. Nawet jak robię coś przy Husce czy na odwrót to przepraszam Jadwigę/Huskę za to, że jej nie dopieszczam.
Ktoś może pomyśleć, że na starość zwariowałem, ale ja tak mam od pierwszego mojego motocykla czy puszki Każde miało swoje imię i związane z nim wspomnienia.
ja też mogę szczerze powiedzieć, ze jak by mnie było stać na SMC 690 to na pewno zmienił bym XTX'a forum to forum łączy ludzi jeżdżących na Xtkach, jednak nie każdy musi być jego wyznawcą i wielbicielem Yamahy
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
No właśnie, z wyczynowych motocykli ktm robi najlepsze, bez dwóch zdań.
Ale jak Raku napisał forum łączy ludzi , którzy jeżdżą na Xt660, ale też mają inne motocykle i swoje marzenia. Nie raz czytaliśmy o ścigaczach, chopperkach czy innych motungach inny użytkowników czy też piękną relację z Afryki, chociaż była przejechana na XL
Trochę głowy się zagrzały , chyba nie potrzebnie
Ale jak Raku napisał forum łączy ludzi , którzy jeżdżą na Xt660, ale też mają inne motocykle i swoje marzenia. Nie raz czytaliśmy o ścigaczach, chopperkach czy innych motungach inny użytkowników czy też piękną relację z Afryki, chociaż była przejechana na XL
Trochę głowy się zagrzały , chyba nie potrzebnie
Kando
- crazyrider12
Zapraszam do tematu http://xt660.pl/viewtopic.php?p=35544#35544
tatran, nie żebym się czepiał ale mamy odpowiedni temat na wklejanie filmików.
Co do reszty to odpowiem w temacie crazyiego
Co do reszty to odpowiem w temacie crazyiego
h e d o n i z m
A więc zrobiłeś to z premedytacją
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
Myślę, że wyrażę zdanie większości: KTMy to dobre motocykle.
Można dyskutować, czy najlepsze, bo każdy bierze taki, jaki mu potrzeba.
Jedni biorą tylko ze względu na kolor, inni ze względu na charakterystykę,
inni dlatego, że wyciosany. I to jest piękne.
Co by to było, gdyby wszyscy mieli takie same maszyny...
A Huski? Wojtek to dobry przykład. Nie męczy nas swoją miłością do drugiego motorka (przynajmniej na tym forum
Za chwilę pojawi się temat BMW...
Boorman i McGregor też chcieli KTMy... i... niechcący skończyli na czym innym co sobie chwalą
A filmik... kiepściutki
Można dyskutować, czy najlepsze, bo każdy bierze taki, jaki mu potrzeba.
Jedni biorą tylko ze względu na kolor, inni ze względu na charakterystykę,
inni dlatego, że wyciosany. I to jest piękne.
Co by to było, gdyby wszyscy mieli takie same maszyny...
A Huski? Wojtek to dobry przykład. Nie męczy nas swoją miłością do drugiego motorka (przynajmniej na tym forum
Za chwilę pojawi się temat BMW...
Boorman i McGregor też chcieli KTMy... i... niechcący skończyli na czym innym co sobie chwalą
A filmik... kiepściutki
- kazuya1000
- Kontakt:
Ja tam 950 Sm sobie chwalę ale za Jadzią też tęsknie
Kasę zawsze się skądś skombinuje o dodatkowe cm wzrostu nawet modlić się nie warto ;p
Dlatego jeżdżę hornetem- nie jestem z tego powodu dumna, zawszę będę wzdychać do XTX
PS. Lepiej na kole radzi sobie nasz Raczek niż kolega na filmie.
Dlatego jeżdżę hornetem- nie jestem z tego powodu dumna, zawszę będę wzdychać do XTX
PS. Lepiej na kole radzi sobie nasz Raczek niż kolega na filmie.
Nie ma się co napinać. Ktm do czego innego został stworzony. Jeździłem przed zakupem xtx'a i moim zdaniem to nadaje się do kucia betonowych posadzek jak stoi na kosie. Kanapa jest dla masochistów, a wibracje wytrzasaja ostatnie drobne z portfela na kolejną regulację gaźnika.
A poza tym xt jest ładna, ale to kwestia gustu.
A poza tym xt jest ładna, ale to kwestia gustu.