Siemanko po ostatniej akcji z kostką chyba chce kupić buty bo może to by mnie uratowało. Ostatnie jakie mailem to były gearne dość dawno więc nie jestem w temacie
Raczej do 1000 PLN coś ktoś może polecić ? Im mniej tym lepiej widomo cena-jakosc ale czasem coś można trafić sensownego w odpowiedniej kasie
Jakie buty kupić ?
-
Przymierzałem dziś kirde nawet na lekko spuchniętej kostkce to jak bym kapcie założył bo przymierzałem też jakieś też z SIDI ale full cross fire coś tam chyba to ledwo włożyłem. A już był ból. Pewnie się rozchodzą ale no cóż.
Pytanie czy do SIDI adventure zakładacie jakieś nakolanniki albo ortezy jak tak to jakie
-
Tzn wiesz na razie świeżo po uszkodzeniu ale te adwenture pasują jak ulał. Ale myślę o rotezach kolan bo jednak trochę trzymania jest bocznego a kolana już zaczynają boleć więc chyba warto. Zobaczę odwiedzę jeszcze inny sklep może Lublin gdzieś
Ja mam dwa komplety Daytona. Pierwsze, bardziej turystyczne mają już 13 wiosen, przelatane ponad 100kkm i wciąż dają radę. Wole nie myśleć jakie kolonie w nich zyją.
Drugie Trans Open GTX trafilem na allegro w Liberty Motors za... 600zł
Też fuks, wyprzedawali stany magazynowe po plajtnietym Touratech Polska
Następne bedą chyba Sidi Adventure
taptarapta
Drugie Trans Open GTX trafilem na allegro w Liberty Motors za... 600zł
Też fuks, wyprzedawali stany magazynowe po plajtnietym Touratech Polska
Następne bedą chyba Sidi Adventure
taptarapta
na kasku i butach radzę nie oszczedzać....krzsiekjab pisze: ↑02 paź 2023, 15:34 To chyba do obydwu będę musiał dorzucić coś grosza. Nic tańszego ciekawego nikt nie używa ?
-
Chyba pójdę w SIDI bo zakładam jak wygodne buty