aż dziw że takie rzeczy piszą w aukcjach przeciez policja chyba monitoruje tez allegro itp, nietrudno bedzie sprawdzic czy byl jumany w GB jeśli była tam zgłoszona kradzież
Złodzieje też głupi nie są i nie obnoszą się ze skradzionym sprzętem na allegro.
W GB skradzione maszyny w niektórych przypadkach można kupić na licytacji, legalnie, zazwyczaj z wyłamanymi stacyjkami itp. Wydaje mi się, że właśnie taką historię ma za sobą ten motocykl.
CezarHusky pisze:Złodzieje też głupi nie są i nie obnoszą się ze skradzionym sprzętem na allegro.
W GB skradzione maszyny w niektórych przypadkach można kupić na licytacji, legalnie, zazwyczaj z wyłamanymi stacyjkami itp. Wydaje mi się, że właśnie taką historię ma za sobą ten motocykl.
Stary dzwoniłem zapytać z ciekawości o dokumenty i pochodzenie, ten na pewno nie ma takiej histroii jak piszesz!
Pozatym najczęściej po próbach włamań tzn z uszkodzoną stacyjką itd. motocykle są z dokumentami bo to są motocykle odzyskane przez policje.
Yamaha DT 125 X > Husqvarna SM 125 RR > Yamaha XT 660 X > Aprilia Dorsoduro 750 > Suzuki DRZ 400 SM > KTM 690 SM > KTM 690 SMC > Husqvarna 701 SM + Aprilia SRV 850 > Husqvarna Norden 901
Wygląda przyzwoicie, chyba ma nie oryginalne śrubki szybki. Naklejki z plastików albo same pozłaziły albo ich tam nie było Dekle nawet nie poobcierane od butów, raczej oryginalne opaski węży od silnika.
Niestety prawie brak dodatków i trochę cena wysoka.
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
Jestem właścicielem tego motocykla. Używałem go głównie do turystyki ( 95% asfalt, 5% drogi szutrowe). Cena jest niby wysoka, ale idzie ona w parze z jakościa i stanem motocykla. Oczywiście można się targować.
Witam!
Motocykl jest sprowadzony z Anglii, w Angielskiej książce serwisowej i dowodzie rok produkcji jest 2007, pewnie jakiś ostatni wypust przed liftingiem.
ale by dał na aukcji zdjęcia z prawej strony bo podejrzanie to wygląda
Motor z 2 strony jest w identycznym stanie jak z lewej:) na życzenie wyślę zdjęcie
ja nie potrzebuje ale chyba nie wiesz jaki jest Polski kupujący
szkoda ze nie skopiowałem wiadomości gdzie mi dosłownie wmawiano że że był jakiś "wypadek" z tyłu dlatego pozmieniane i nic nie pomagało jak powiedziałem że mam oryginalne części ...
Tak wiadomo.Widziałem to się podzielę:
lampa przednia poklejona taśmą
lagi mokre jak nie wiem co
Pęknięty! lewy karter
świeże ślady odkręcania na śrubach ty i tam
brak pierwszego biegu
byłem tam dwa razy już i więcej nie pojadę
rama wydaje mi się że jest ok
odpala bez problemu.
Wojtek pisze:To co widać na zdjęciu i co klient o nim napisał
Co to za wynalazek na 6 zdjęciu: na wężyku płynu chłodzącego dochodzącym do przepustnicy-takie czarne pudełeczko
to będzie eliminator sondy lambda z przepływomierzem
na xt660.com sprzedają takie cuda, po prostu taki zwykły eliminator jak ja mam w swoim zastosowany nie pracuje do końca idealnie w całym zakresie obrotów