Hej
Czy ktoś miał okazję oglądać motor z linku poniżej:
http://sprzedajemy.pl/yamaha-xt660r-200 ... y,31311127
Oferta wisi od stycznia. Szukam od dłuższego czasu Rki w rejonach dolnego śląska. Niestety nie wiele sensownych maszyn się pojawia i grzebiąc w czeluściach internetu znalazłem właśnie to.
XT 660 R oferta ze sprzedajemy.pl
Jest odpowiedni dział do ofert znalezionych w internecie
Gdybym był teraz na kupnie, to przyjrzałbym się ofercie Gila na setup do przedniej zwiechy z WRki, pomotał coś na tył i zrobiłbym XTX > XTR
Co do linku- jeśli nie masz daleko to najlepiej podjedź i oceń. Wygląda nieźle, choć nie ma naklejek na boczkach (malowanie po szlifie?). Trochę doposażony, na plus.
Jeśli cały czas zarejestrowany w Pl, to możesz przez internet sprawdzić przebieg, bo od jakiegoś czasu są rejestrowane przy przeglądach.
Pozdrawiam!
Gdybym był teraz na kupnie, to przyjrzałbym się ofercie Gila na setup do przedniej zwiechy z WRki, pomotał coś na tył i zrobiłbym XTX > XTR
Co do linku- jeśli nie masz daleko to najlepiej podjedź i oceń. Wygląda nieźle, choć nie ma naklejek na boczkach (malowanie po szlifie?). Trochę doposażony, na plus.
Jeśli cały czas zarejestrowany w Pl, to możesz przez internet sprawdzić przebieg, bo od jakiegoś czasu są rejestrowane przy przeglądach.
Pozdrawiam!
Ja co zauważyłem to chyba nie jest to rocznik 2007 bo ma stare podnóżki pasażera i uchwyty pasażera.LukWroclaw pisze:Hej
Czy ktoś miał okazję oglądać motor z linku poniżej:
http://sprzedajemy.pl/yamaha-xt660r-200 ... y,31311127
Oferta wisi od stycznia. Szukam od dłuższego czasu Rki w rejonach dolnego śląska. Niestety nie wiele sensownych maszyn się pojawia i grzebiąc w czeluściach internetu znalazłem właśnie to.
link do roczników
ZIBI, grafitowy wychodził w 2006 roku, więc mógł być kupiony jako np wyprzedaż rocznika. Ja mam malowanie z 2009 wg strony, a w dowodzie data produkcji 2010.
Może tutaj analogiczna sytuacja.
Wnioskując po kanapie, bo taka była tylko w czarnych i grafitowych, to albo rocznik '04, '05 (był czarny) albo '06 po malowaniu.
Ze zdjęć zawsze będzie wróżenie. Przedzwoń, popytaj, obejrzyj.
Na forum jest poradnik na co zwrócić uwagę, jak sprawdzić błędy komputera, naciąg łańcuszka rozrządu itp.
powodzenia w zakupie!
Może tutaj analogiczna sytuacja.
Wnioskując po kanapie, bo taka była tylko w czarnych i grafitowych, to albo rocznik '04, '05 (był czarny) albo '06 po malowaniu.
Ze zdjęć zawsze będzie wróżenie. Przedzwoń, popytaj, obejrzyj.
Na forum jest poradnik na co zwrócić uwagę, jak sprawdzić błędy komputera, naciąg łańcuszka rozrządu itp.
powodzenia w zakupie!
Racja. Ogłoszenie nieaktualne.ZIBI pisze: jest to rocznik 2007 bo ma stare podnóżki pasażera i uchwyty pasażera.
Z tego co pamiętam maszyna od naszego forumowego kolegi
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"