Ciekawe oferty z Allegro / Otomoto
Ta Terecha fajna. Zdjęcia trochę słabe ale jeśli ma taki przebieg to jest jak nowa. Cena chyba też dobra aczkolwiek nie monitoruję cen tenerek.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtx660- ... 4Q2M9.html
chopak chciał na początku prawie 9.000 za niego, pozniej 8, a finalnie zbiłem cene do 7000.
tylko że tak:
brak badania technicznego, 1 kluczyk, brak rozpórki dolnej lag, brak śrubek w błotniku przednim i tylnim, czaszy i innych paru miejscach, wgnieciony bak z lewej storny, mocno zbyty lewy ogranicznik, motocykl ściąga w lewo jak nie powiem co (na moje oko krzywe lagi), brak badania technicznego jakieś pół roku, wszystkie plastiki i osłony malowane, wentylator nie działa, blokada kierownicy chodzi tak, że jak ją zablokowałem to myslałem że już jej nie odblokuje (5 minut grzebania kluczykiem w stacyjce), farba z silnika odłazi... nie pamietam co jeszcze - ALE CENA DOBRA
chopak chciał na początku prawie 9.000 za niego, pozniej 8, a finalnie zbiłem cene do 7000.
tylko że tak:
brak badania technicznego, 1 kluczyk, brak rozpórki dolnej lag, brak śrubek w błotniku przednim i tylnim, czaszy i innych paru miejscach, wgnieciony bak z lewej storny, mocno zbyty lewy ogranicznik, motocykl ściąga w lewo jak nie powiem co (na moje oko krzywe lagi), brak badania technicznego jakieś pół roku, wszystkie plastiki i osłony malowane, wentylator nie działa, blokada kierownicy chodzi tak, że jak ją zablokowałem to myslałem że już jej nie odblokuje (5 minut grzebania kluczykiem w stacyjce), farba z silnika odłazi... nie pamietam co jeszcze - ALE CENA DOBRA
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
7k to w tej chwili najtaniej na wszelkich portalach
dlatego opisałem go tu dla wszystkich jak by się ktoś wybierał oglądać
Przeleciałem szybko temat i nie widziałem więc wklejam:
http://tablica.pl/oferta/xtx660-CID5-ID ... 99ed39bf5f
Warte to będzie 300km wyprawy czy po fotach widać i odpuszczać ...a może ktoś już to macał
http://tablica.pl/oferta/xtx660-CID5-ID ... 99ed39bf5f
Warte to będzie 300km wyprawy czy po fotach widać i odpuszczać ...a może ktoś już to macał
nieoryginalny korek od baku
brak uchwytów pasażera
brak aluminiowej rozpórki między lag
to tak na szybko.
Ale cena i leo vince rekompensują braki
brak uchwytów pasażera
brak aluminiowej rozpórki między lag
to tak na szybko.
Ale cena i leo vince rekompensują braki
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
korek jak przy beczkach olejowych w przemyśle :D
Przednie kierunki dziwnie wyglądają. Lusterka i handbary.
Tato, mam takowe, mogę zhandlować chętny? i pvc i stal :D kwestia, który podpasiWojtek pisze:No tak tylko nasz "koras" waży blisko pół kilo i z chęcią przyjąłbym jakiś 50 gramowy przemysłowyrzulin pisze:korek jak przy beczkach olejowych w przemyśle :D
spoko
To jest korek paliwa awaryjny, na hurtowni nie powinien być droższy jak 0,70-1,5zł. Tato oryginalny jest przy glebie nieszczelny a z tego będzie się lało jak z rynny podczas ulewy
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."