Byłem, widziałem, stwierdziłem na 100% np. pęknięcie ramy i dopiero dopisujemy.
Nie wstawiajcie linków do aukcji tylko zrzuty ekranu - foty
Za fałszywe oskarżenia i opinie grozić będzie komisyjne przyznanie ostrzeżenia a nawet bana

::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GSjeszcze raz -to nie zakaz tylko sugestia ,linki wygasają po pewnym czasie a ogłoszenie pojawia się ponownie już pod innymWojtek pisze:linku nie podaję, ze wzlędu na panujący zakaz
DAVIDOS to nie zakaz, ale wstawiając linka gość zaraz go usuwa- dlatego lepiej wstawiać zrzuty/ foty opis
Pytaj Crazyrider'a on posiada mój silnik, prawie nówkaBYDLACZEK pisze:Nie dotyczy wprawdzie całego motocykla, ale też się może przydać. Poszukuję silnika do xt660, dzisiaj byłem obejrzeć jeden w Pleszewie (wystawiony na allegro).
Znajomy sprawdził kompresje, zajrzał do zaworów, podłączył do akumulatora zakręcił i z silnika polała się jakaś beżowa tłusta breja razem z wodą. Zrezygnowałem z kupna.
Gdyby ktoś chciał jechać i kupować ten silnik, raczej nie warto.
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GSJuż zniknęło- róbcie tak jak Łasica pisze bo inaczej to nic nie daPG pisze:http://otomoto.pl/yamaha-xt-660-uwaga-o ... 95409.html przypadkowo natrafione na necie.