Podsumowując dajcie znać na co głównie zwracać uwagę przy zakupie (typowe dolegliwości) itd. Na tą chwilę znalazłem z ciekawszych ofer takie:
Ta jest droga ale prawie nowa
Podoba mi się strasznie ale musiał bym mocno naciągnąć budżet. Niby raz się zyje i została by ze mną na długie lata ale jakoś nie jestem do końca przekonany.
To jest nr dwa o które chcę zapytać Stoi w Opolu ale jakaś taka trochę dziwna dla mnie. Pomijając fakt przebiegu wydaje mi się trochę niepewna. Może toś z was podpowie czy warto by jechać obejrzeć.
A dzisiaj zakochałem się w numerku 3 czyli nr 3 od forumowicza I brałbym pewnie w ciemno gdyby stała bliżej. Niestety nie mam teraz możliwości pojechać obejrzeć i wyłożyć kasę na stół.
Na koniec zostawiłem taka oto niebieską strzałę chyba całkiem ładną Może ktoś z was ją zna albo mógłby pomóc w oględzinach. Cena jak dla mnie bardzo ok. Bardziej obawiam się prawdziwości przebiegu i ogólnego zamęczenia.
No cóż dajcie znać co myślicie o mojej propozycji nr 2 i 4 albo może ktoś z was rozważa pozbycia się wersji R ewentualnie Z.