zgodnie z pomyslem 'mysliwych na xt' zaczynam temat
ciekawe czy zabawa sie przyjmie proponuje wyszukiwanie xt'kow po miescie - zaczynam od Warszawy bo tu dzialam, ale oczywiscie nie wykluczam edycji z innych miast
pierwszy zadownik, kto sie przyznaje?
opis: 9 kwietnia (czwartek) 18:59 pod galeria mokotow
dla przyzwoitosci, bez numerow tablic (zostawilem literki zeby bylo widac, ze warszawiak :P )
Zatrzymani - Warszawa
Fajny pomysł, choć ciężko będzie mi kogoś upolować:(
"Biere każde auto z boku"
... droga nie prowadzi mnie do domu, ona jest moim domem....
XT 660 X 05rED
... droga nie prowadzi mnie do domu, ona jest moim domem....
XT 660 X 05rED
Bajros przyznaj się :P:P
P.S plus za pomysł darth0s
P.S plus za pomysł darth0s
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
No nieźle, pełna inwigilacja
szkoda tylko, że w locie będzie ciężko kogoś złapać...
szkoda tylko, że w locie będzie ciężko kogoś złapać...
Hehe już drugi raz mnie widziałeś w tej okolicy Pomysł fajny, masz plusa za te zasłonięte numery. Pozdrówkidarth0s pisze:pierwszy zadownik, kto sie przyznaje?
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Ona pilnuje sprzętu, a Bajros lata po Galercedarth0s pisze:btw: ta Pani za moto to tez z kompletu? :D
no ja juz pio raz ktorys widze niebieskiego XTeka pod Chłodna 51
Może to kogos z forum??
Może to kogos z forum??
Z plecaczkiem w świat...
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
tylko 2 złote wzięła :D W galerce byłem z inną Panią kawkę postawiła. Ciekawe kto i kogo jeszcze upoluje?Rodman pisze:Ona pilnuje sprzętu, a Bajros lata po Galerce
ja widzialem tak:
przedwczoraj: w wawrze - niebieski xt z rejestracja z otwocka + rider w kurtce yamahy :D
dzisiaj: godzina 11 - czarny xt, driver w kolorowym kasku na skrzyzowaniu marynarska/postepu -> poruszal sie postepu w kierunku domaniewskiej
godzina 18: niebieskie xt na rejestracji z goclawia (WF) zaparkowane pod budynkiem sgh na mokotowie
nie zdazylem niestety wyciagnac telefonu :P
przedwczoraj: w wawrze - niebieski xt z rejestracja z otwocka + rider w kurtce yamahy :D
dzisiaj: godzina 11 - czarny xt, driver w kolorowym kasku na skrzyzowaniu marynarska/postepu -> poruszal sie postepu w kierunku domaniewskiej
godzina 18: niebieskie xt na rejestracji z goclawia (WF) zaparkowane pod budynkiem sgh na mokotowie
nie zdazylem niestety wyciagnac telefonu :P
Czy ktoś się przyznaje do czarnego XTX pod budynkiem "Rzeczpospolitej" przy ulicy prostej - dziś o godzinie 10?
Albo do srebrnego XT pod bud budynkiem Centrum Finansowego na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z E. Plater w podobnej godzinie tylko wczoraj?
Fotek niestety nie mam, bo musiała bym specjalnie wysiąść z autobusu i spóźnić się do pracy.
Albo do srebrnego XT pod bud budynkiem Centrum Finansowego na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z E. Plater w podobnej godzinie tylko wczoraj?
Fotek niestety nie mam, bo musiała bym specjalnie wysiąść z autobusu i spóźnić się do pracy.
Beret zostałeś namierzonyArachne pisze:Czy ktoś się przyznaje do czarnego XTX pod budynkiem "Rzeczpospolitej" przy ulicy prostej - dziś o godzinie 10?