Teraz czekamy aż pochwalisz się co kupiłeś i jaki masz plan wobec motunga. Joł.
Zatrzymani - Warszawa
No wiesz co Marek, byłeś w stolicy i to jeszcze po Jadwigę i nie zadzwoniłeś?
Jedzie Jadzia Dziadzie
Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Bo to taki spontan był. Szczerze to nie pomyślałem czego żałuję. Przepraszam i obiecuję poprawę 
Na razie nie ma się czym chwalić ale jakiś informacyjny temat dziś zarzucę.
Na razie nie ma się czym chwalić ale jakiś informacyjny temat dziś zarzucę.
-
copperhead1447
dziś o 16.05 na moście Roweckiego (E67) w stronę pragi, czarny xt z wydechami chyba leo, kto się przyzna? :D
Ale w Warszawie? Bo już się zacząłem zastanawiać co to za Praga w Częstochowie...

Terefere
Dziś 7.50 na ul. Aleja Stanów Zjednoczonych przed mostem Łazienkowskim w kierunku centrum Warszawy czerwony xt , nie zdążyłem zauważyć czy x czy r.
Ktoś z forum ?
Ktoś z forum ?
Dziś 7.00 (17.07.2014) na ul. Al. Armii Ludowej przy warszawskiej giełdzie elektronicznej w kierunku politechniki niebieski xt ktoś z forum ?
Chyba ma za ciężką lewą albo może się zamyślił ?
Chyba ma za ciężką lewą albo może się zamyślił ?
Dla mnie za rano
No i nie mam niebieskiego 
Dziś po godzinie 9:00 (17.07.2014) ul. Puławska na wyskości wyścigów. Gość na szarym XTXie. Krótka gadka o oponach na światłach, okazał się człowiekiem z forum
Dziś po godzinie 9:00 (17.07.2014) ul. Puławska na wyskości wyścigów. Gość na szarym XTXie. Krótka gadka o oponach na światłach, okazał się człowiekiem z forum
Jedzie Jadzia Dziadzie
Braaap Braaap
ZIBI pisze:Dzisiaj (22.03.2014) ok.7.40 zaparkowany brązowy XTZ pod Polsatem na ul. Ostrobramskiej (Warszawa) ktoś z forum ?
22.03.2014 to mogła być moja Tereska. 20.03 ją kupiłem. Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek i sobie czytam, a Tu... bach chyba Ja. Jak miała mały kuferek Yamahy centralny , to moje cudeńko. Codziennie jeżdżę tam do pracy, no prawie codziennie. Drogę mam z Piaseczna (ul. Łabędzia) później w Puławską, w doliną Służewiecką, na most Siekierkowski, w Fieldorfa i do celu...na Ostrą bramę
Pozdrawiam Myśliwego...
No to witam ja często przejeżdżam Ostrobramską w stronę Okęcia i czasami widzę zaparkowaną Tereskę.tock pisze:ZIBI pisze:Dzisiaj (22.03.2014) ok.7.40 zaparkowany brązowy XTZ pod Polsatem na ul. Ostrobramskiej (Warszawa) ktoś z forum ?
22.03.2014 to mogła być moja Tereska. 20.03 ją kupiłem. Dopiero teraz zobaczyłem ten wątek i sobie czytam, a Tu... bach chyba Ja. Jak miała mały kuferek Yamahy centralny , to moje cudeńko. Codziennie jeżdżę tam do pracy, no prawie codziennie. Drogę mam z Piaseczna (ul. Łabędzia) później w Puławską, w doliną Służewiecką, na most Siekierkowski, w Fieldorfa i do celu...na Ostrą bramę... Zazwyczaj parkuję za Polsatem zaraz za szlabanem, więc nieczęsto bywa pod drzewkiem....
Pozdrawiam Myśliwego...
Szerokości dla kolegi z forum.
Ok. jutro wracam z pracy rano, ok.8.00 będę przejeżdżał koło Polsatu i wypatrywał pozdrowienia 
Hej, widziałem Ciebie jak zwolniłeś i szukałeś mojej tenerki. Rano po 6 strasznie padało, jakoś się nie zebrałem, więc nie przyjechałem do roboty motongiem - przykro mi. Sorka wielka... Dam znać jak będę jechać następnym razem. W weekend pracuję i w poniedziałek też.
ZIBI pisze:Ok. jutro wracam z pracy rano, ok.8.00 będę przejeżdżał koło Polsatu i wypatrywał pozdrowienia
Super , udało się i to lepiej niż się spodziewałem. Osobiste pozdrowienia na machniom - Extra ZIBI, trzymaj się. Masz fajną maszynkę, doskonale się komponuje z gopro na kasku
.... Czyli jesteśmy "upolowani" Ja Ciebie Ty, mnie...
Extra jak będę wracał w poniedziałek ok.8.00 (jak pogoda pozwoli) to podjadę zobaczyć twoją Tereskę z bliska.
Co do kamerki to nie gopro, akurat testuję nowy nabytek GARMIN VIRB ELITE z GPS.
Pozdro.
Co do kamerki to nie gopro, akurat testuję nowy nabytek GARMIN VIRB ELITE z GPS.
Pozdro.