Macie Koledzy jakieś sprawdzone miejscówki na Węgrzech?
na trasie do Bośni żeby kimnąć wygodnie i lecieć dalej?
Znalazłem fajny camp ale nie wiem czy chce mi sie pchać do centrum miasta tylko po to żeby rano dalej jechać http://www.bikercamp.hu/camping/bikercamp_PL/index.html
Może jakieś inne propoz, może coś po taniości żeby rozbić namiot ale jednak w wodą i WC ?
noclegi Węgry
http://pl.camping.info/kempingi
Jeśli lecisz na Bośnie, myśle że dobrze byłoby kimać nad Balatonem, przynajmniej ja tak robiłem kilkukrotnie lecąc w tamte regiony. W miejscowości Veszprem - znajdziesz campy. Z noclegami na 1 noc tak z marszu, w pełni sezonu może być ciężko coś wyłapać. Przerabiałem to, jest to możliwe, ale trzeba będzie sie nałazić, polecam camping - tam zawsze jest miejsce.
Jeśli lecisz na Bośnie, myśle że dobrze byłoby kimać nad Balatonem, przynajmniej ja tak robiłem kilkukrotnie lecąc w tamte regiony. W miejscowości Veszprem - znajdziesz campy. Z noclegami na 1 noc tak z marszu, w pełni sezonu może być ciężko coś wyłapać. Przerabiałem to, jest to możliwe, ale trzeba będzie sie nałazić, polecam camping - tam zawsze jest miejsce.
ile tam płaciłeś za camp za osobę?
na tej stronie są jakies ceny około 20EUR. Chyba nie za osobodobę????
Siema. Własnie wrocilem z tripa po slowacji i wegrzech. Spałem wlasnie w bikercamp.
Zajebiscie:) Dojazd bardzo łatwy no i blisko centrum i jakis tam sklepikow i stacji.
10euro za namiot motocykl prysznic przewodniki pralka suszarka lodowka kuchenki do gotowania duzo stolikow do posiadowy bardzo wporzadku wlasciciele ogarniaj duzo. U nich tez do picia mozna kupic broway zimne woda itd. za taka sama cene co w sklepach.
Polecam smiało. Nawet dostajesz drewienko pod stopke a jak mnie nie było na miejscu i zapowiadalo sie na deszcz to po skladali mi kufry przeniesli ciuchy pod daszek i okryli folią nawigacje
Zajebiscie:) Dojazd bardzo łatwy no i blisko centrum i jakis tam sklepikow i stacji.
10euro za namiot motocykl prysznic przewodniki pralka suszarka lodowka kuchenki do gotowania duzo stolikow do posiadowy bardzo wporzadku wlasciciele ogarniaj duzo. U nich tez do picia mozna kupic broway zimne woda itd. za taka sama cene co w sklepach.
Polecam smiało. Nawet dostajesz drewienko pod stopke a jak mnie nie było na miejscu i zapowiadalo sie na deszcz to po skladali mi kufry przeniesli ciuchy pod daszek i okryli folią nawigacje
przekonales mnie jade tam,a z nad balatonu mam raczej średnie wspomnienia
Jeśli chodzi o balaton, to w przeliczeniu na euro wychodziło za namiot, motocykl i osobę jakoś do 15 euro, ale nie sądzę aby więcej. W zasadzie w każdych nieco bardziej turystycznych regionach campy kształtują się w tych cenach. W strefach mniej turystycznych nawet 8-10 euro.gajowy pisze:ile tam płaciłeś za camp za osobę?
pozdrowionka i udanego wypadu
dlatego Balaton jest do bani, jako punkt przelotowy, za 25 eur spalem w motelu na Węgrzech za 2 osoby, to gdzie tu 30 za rozbijanie namiotu... nie opłaca się
jestem po powrocie, nie było żle, nocleg pod Budapesztem pokój za 2 osoby 34 eur ze sniadaniem, camping w drodze powrotnej nad Balatonem, 12Eur, ale samo jeziorko tak jak pisałem zupa taka że nawet nie wszedłęm popływać