Herfilck no to żeś mnie zanęcił :D W takich okolicznościach przyrody jeszcze nie miałem przyjenmności czasu z tobą spędzać
A co do voucherów to panowie jak sami nie skorzystacie to ja chętnie przyjmę :D w każdej ilości :D
Brak tematu
Dla mnie może być taka opcja.Herflick pisze:Chcecie te vouchery sprzedać?
Może gdyby zebrała się grupa można by podzielić wartość vouchera na wszystkich uczestników żeby każdy chętny skorzystał..? Neno i Vouczerowcy co o tym myślicie?
Ważne by zebrało się minimum 9, max co mogę zabrać to na obecną chwilę 10.
Termin zbliża się coraz bardziej, ceny biletów nadal fajne: 750zł w dwie strony.
Termin zachowany ten z pierwszego posta ; 1-15.02.2019, można wrócić dwa dni później (tanie bezpośrednie powroty do Warszawy) i ostatnie dwa dni przeznaczyć na Marrakesz (na własną rękę).
Osoby zainteresowane, pewne wyjazdu zapraszam na PW celem dokonania rezerwacji i otrzymania dalszych wskazówek.
Czekam też na ewentualne pytania.
Kilka foteczek na zachętę
Termin zachowany ten z pierwszego posta ; 1-15.02.2019, można wrócić dwa dni później (tanie bezpośrednie powroty do Warszawy) i ostatnie dwa dni przeznaczyć na Marrakesz (na własną rękę).
Osoby zainteresowane, pewne wyjazdu zapraszam na PW celem dokonania rezerwacji i otrzymania dalszych wskazówek.
Czekam też na ewentualne pytania.
Kilka foteczek na zachętę
Bardzo chciałem ale nie dam rady, także Maroko jeszcze przede mną.
Z tego co wiem to Pavloman zaciera ręcę
To co mogę przekazać pozostałym to pełną rekomendację - byłem na kilku wyjazdach organizowanych przez Ernesta i jest to piękna przygoda.
Z tego co wiem to Pavloman zaciera ręcę
To co mogę przekazać pozostałym to pełną rekomendację - byłem na kilku wyjazdach organizowanych przez Ernesta i jest to piękna przygoda.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Jakoś rotosia nie widać na zdjęciach
h e d o n i z m
Nagrody zlotowe
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
I mi coś tam świta. Bakurianie ktoś się wybiera?
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
bonzo, chciałbym abyśmy pojechali w podobnym składzie.
h e d o n i z m
Trzeba kupić karnet na siłownię, poprawić formę do pchania tener
Pozdrawiam z Bakuriani właśnie
Bakuriani paczambaj squad, również pozdrawia.
Niestety z pracy...
Niestety z pracy...
h e d o n i z m