No już rozmawiałem w sklepie gdzie się zaopatruję i w sezonie wiele więcej nie zapłacę bo wszystko co potrzebuję kupuję u nich, mam nawet 20% upustu od cen sklepowych.
Tak poza tym to mogę gorąco ich polecić 4bikes.pl
jedyny minus to maja mały asortyment w sklepie większość na zamówienie.
KURTKA
XTR/BMW w 3 odmianach / Mt09 Tracer / Ktm 1090 co następne nie wiem może T7
4bikes jest ok, ale prawie nic nie mają na stanie. Do przymiarki ściągają ciuchy za zaliczkę. ??
Mało jest takich sklepów, do których można wejść i przymierzyć bez stresu kilka rozmiarów tego samego ciucha. A w ogóle było by idealnie mieć taki sklep, w którym można przymierzyć i ostatecznie mieć cenę zbliżoną do tych z netu.
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania kurtki i gaci, ale na szczęście mam trochę większy budżet, więc nie będę w tym robił zamętu.
Mało jest takich sklepów, do których można wejść i przymierzyć bez stresu kilka rozmiarów tego samego ciucha. A w ogóle było by idealnie mieć taki sklep, w którym można przymierzyć i ostatecznie mieć cenę zbliżoną do tych z netu.
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania kurtki i gaci, ale na szczęście mam trochę większy budżet, więc nie będę w tym robił zamętu.
nie chcę wyjść na przedstawiciela modeki
ale tak w modece we Wrocławiu jest
Jak napisał,MarqSz to dobry czas na zakupy.
ale tak w modece we Wrocławiu jest
Jak napisał,MarqSz to dobry czas na zakupy.
admirau w BIELSKU jest jeden ze sklepów OLEK MOTOCYKLE
ma dużo ciuchów na stanie więc bez problemu coś tam znajdziesz.
Z tego co pamiętam to ciuchy modeki też posiadają w sprzedaży.
Obsługa również miła ale nie wiem jak z rabatami.
[ Dodano: 2011-12-13, 22:27 ]
A 4bikes to ma trochę ciuchów na stanie nie że 4 puste ściany ale na wystawie widziałem na pewno z 10 rodzajów kurtek i spodni z butami tez nie jest źle.
ma dużo ciuchów na stanie więc bez problemu coś tam znajdziesz.
Z tego co pamiętam to ciuchy modeki też posiadają w sprzedaży.
Obsługa również miła ale nie wiem jak z rabatami.
[ Dodano: 2011-12-13, 22:27 ]
A 4bikes to ma trochę ciuchów na stanie nie że 4 puste ściany ale na wystawie widziałem na pewno z 10 rodzajów kurtek i spodni z butami tez nie jest źle.
Tak jak pisałem wcześniej, nie mam nic przeciwko 4bikes. Dwa razy tam byłem i z każdego modelu tylko po jednym rozmiarze, nie moim :)
Do Olka się wybieram. Byłem w filii w Czechowicach, ale z Modeki nic nie wybrałem. Mam bardzo ciężko trafić na właściwy rozmiar (wszystko zbyt szerokie).
Modeka robi jakieś ciuchy z Goretexem?
Do Olka się wybieram. Byłem w filii w Czechowicach, ale z Modeki nic nie wybrałem. Mam bardzo ciężko trafić na właściwy rozmiar (wszystko zbyt szerokie).
Modeka robi jakieś ciuchy z Goretexem?
Jeszcze po drodze do 4bikes masz sklep touratech tam na pewno znajdziesz jakieś kurtki z goretexem. A czy modeka takowe produkuje to nie wiem.
Polo i louis w niemczech jak coś ma to we wszystkich możliwych rozmiarach.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
W naszych sklepach mają strategię żeby mieć z każdego ciucha jedną parę, w jednym rozmiarze, ale innym niż poprzednie. Tym sposobem liczą, że któryś rozmiar będzie pasował, nieważne, który model, a klient weźmie ten który pasuje "z braku laku".
Ja się nie mogę zgodzić bo jak dobierzesz model kurtki to Ci zamówią twój rozmiar.
Niestety bywa że w innej wyższej cenie
.
Czy kurtki firmy POLO są warte uwagi >?<
Niestety bywa że w innej wyższej cenie
Czy kurtki firmy POLO są warte uwagi >?<
Z tego co pamiętam, Polo ktoś chwalił w MotoVoyagerze.
BTW, ostatnio czytałem notkę o upadłości Polo Motorrad
BTW, ostatnio czytałem notkę o upadłości Polo Motorrad
mik1046 sam w takiej śmigam. Wierz mi że są, przynajmniej te droższe modele. Kupiłem u nich wiele rzeczy i wszystko naprawdę wszystko było super. Raz kupiłem plecak który sam rozpieprzyłem bo napchałem za dużo, poszedłem z plecakiem a oni oddali kasę. Obsługa super, wybór super a ceny zależne od tego jaki jest kurs euro.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Ja cały czas poluję na coś używanego więc kursy walut mi nie straszne
Gorzej jak nic nie znajdę i będę zmuszony nówkę kupić.
Gorzej jak nic nie znajdę i będę zmuszony nówkę kupić.