Dzień 5_29.07
[20:18]: " Jesteśmy w Albanii. Dzisiaj więcej wydałem na psy jak na bajure. Jesteśmy nad jeziorem Skadarsko i poznaliśmy tubylców i właśnie pijemy z nimi. Dzień pełen zakrętów i pięknych widoków raj dla SM

"
Skadarsko Jezero
[ Dodano: 2010-07-30, 21:19 ]
Dzień 6_30.07
[08:38]: " Właśnie walimy kawę z tubylcem, a później na cały dzień w bezdroża. Cel? Jakaś góra bliżej nie określona

"
[09:45]: "Ruszamy. Trochę zmęczeni jesteśmy, jeszcze z rana rakije dostaliśmy od tubylców i wypadało probować na ich oczach i jest mocna

"
[17:23]: " Dzisiaj przejechaliśmy tylko 200km. Siedzimy nad strumykiem gdzieś w górach i się relaksujemy. Chce jechać na południe, a andrej81 woli poleżeć na plaży w Corati

. Fajne Offy dzisiaj mieliśmy. WYJE***** się w rzece i łańcuch mi się zaklinował.
Złóż życzenia prezesowi w moim imieniu"-
SKŁADAM NAJLEPSZE ŻYCZENIA, Gdzie Jest PREZES??- proszę się ujawnić
[ Dodano: 2010-07-31, 23:40 ]
...no Panowie chcieliście więcej info to macie

szkoda tylko, że od razu zdjęć nie ma
Dzień 7_31.07
[06:32]: piwna pobudka w zalanym namiocie
[07:46]: "Ojeb*** mnie w nocy! Całą narzędziówkę, paliwo na drodze zostawili, ale wiem kto był u nas wczoraj w nocy- AKCJA POSZUKIWAWCZA

"
[21:32]: "Mieliśmy dzisiaj fajny OFF. Zgubiliśmy się i dobrze- nocujemy u Albańskiej rodziny i jest fajowo! Nadrabiamy RAKIJĄ

"
Może trzeba zrobić trzeci zlot w roku i zarezerwować go na Albanię

?- szlaki już przetarte

ciekawe czy odnaleźli tych złodziei narzędzi. Ale widzę, że to norma nie tylko w Polsce kradną narzędzia, kiedyś jak miałam praktyki na serwisie to chłopaki też sobie kradli nasadki pomimo tego, że każdy miał osobistą w pełni wyposażoną szafkę i co najważniejsze ogólny dostęp do tego typu przedmiotów w sklepach
[ Dodano: 2010-08-01, 21:55 ]
Dzień 8_01.08
[19:35]: "Pozdrowienia z Chorwacji

Właśnie siedzimy na plaży i kosztujemy chorwackiej kultury. Dzień bez powikłań, pełna dzida, tylko rano się spóźniliśmy na prom do Skadaru i trzeba było dzidować przez góry na kacu"
[ Dodano: 2010-08-03, 05:41 ]
Dzień 9_02.08
[21:22]: "Jesteśmy w węgierskich lasach, zaraz jemy kolację, świętujemy raz jeszcze udaną wyprawę. Dzisiaj cały dzień w mega- słońcu, zębata zdawcza mi się posypała, ale chyba dam rade dojechać- mam na wymianę, tej nie ukradli

jutro jesteśmy "
W takim razie pancio z niecierpliwością czekamy na fotorelację...