Jak ktoś nie widział to link
A skąd informacja o wadze? Na szybkiego nie moge odnaleźć.daniel-intruz pisze:Niestety nowa tak długo wyczekiwana T700 okazuje się po dzisiejszej premierze pod wieloma względami wielka klapą. Fala krytyki i rozczarowania pogrążyła sieć
205kg na mokro, skok zawiasu 210/200, zbiornik 16L. Pewnie bedzie to wciąż dobre moto do podróżowania, jednak chyba każdy spodziewał się ze ten model wstrzeli się w wagową niszę na poziomie 170 kg i zdominuje rynek ...ehhh szkoda.
Dzisiaj na FB była premiera, tam są wszystkie informacje.ZORG pisze: A skąd informacja o wadze? Na szybkiego nie moge odnaleźć.
Yamaha nie podała wagi motocykla. Są to raczej spekulacje. Ja jestem osobiście trochę zawiedziony. Nie zrobiła takiego szału abym zdecydował się na ustawienie się w kolejce do zakupu. Jeszcze jest opcja, że skuszą ceną, ale przy moich gabarytach 210/200 mm to trochę mało. Chyba jednak wybiorę nową Afrykę Adventure jako moto do turystyki.daniel-intruz pisze:Dzisiaj na FB była premiera, tam są wszystkie informacje.ZORG pisze: A skąd informacja o wadze? Na szybkiego nie moge odnaleźć.
ale kto rozsądny mógł się spodziewać wagi 170kg jeżeli naked MT07 z którego nowa T7 będzie miała silnik waży 181kg ? jak dołożą adv alkcesoria itp to jak nic będzie 206 kg, tak jak aktualna tenerka. Dla mnie ta waga jest OK przy tym silniku ale do podróży nie na szlaki endurodaniel-intruz pisze:Niestety nowa tak długo wyczekiwana T700 okazuje się po dzisiejszej premierze pod wieloma względami wielka klapą. Fala krytyki i rozczarowania pogrążyła sieć
205kg na mokro, skok zawiasu 210/200, zbiornik 16L. Pewnie bedzie to wciąż dobre moto do podróżowania, jednak chyba każdy spodziewał się ze ten model wstrzeli się w wagową niszę na poziomie 170 kg i zdominuje rynek ...ehhh szkoda.
Zważyłeś kiedyś tego kata? Moja Huska TE450 ważąca katalogowo 107 wypluła na wadze ponad 130.delirium pisze:Czuję że mojego 110 kilowego KTMa 500 exc jeszcze długo nie sprzedam.
130? to chyba z Toba w siodleHerflick pisze:Zważyłeś kiedyś tego kata? Moja Huska TE450 ważąca katalogowo 107 wypluła na wadze ponad 130.delirium pisze:Czuję że mojego 110 kilowego KTMa 500 exc jeszcze długo nie sprzedam.