ktos je uzytkowal? Lub ma inne ? Ogolnie to szukam spodni do ok 350zl , mogabyc tez czarne.
Spodnie tekstylne moro Tschul lub inne
Przymierzam sie do kupna spodni ,spodobaly mi sie moro bailo,szaro czarne
Znalazlem takie http://mm-tech.pl/tekstylne/198-tschul-cordura.html.
ktos je uzytkowal? Lub ma inne ? Ogolnie to szukam spodni do ok 350zl , mogabyc tez czarne.
A posiadają jakiś system wentylacji??
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie 
Szukaj spodni z wentylacją, bo w ciepłe (gorące) dni na moto ugotujesz jajka na twardo.
Osobiście mam bez i żałuję. Także jeżeli nie chcesz wspominać tych porad. Szukaj wentylacyjnych.
Osobiście mam bez i żałuję. Także jeżeli nie chcesz wspominać tych porad. Szukaj wentylacyjnych.
- gmole silnika wg SW-Motech / HOLAN - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
Jak szukasz za tak niewygórowaną cenę to tehttp://allegro.pl/spodnie-rider-z-membrana-m-cross-enduro-quad-atv-i4589084637.html powinny być dobre. Całkiem niedawno coś pisaliśmy o nich na forum. Sam je posiadam i paru użytkowników forum.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie 
To może ja dwa słowa bo posiadam dokładnie takie spodnie Tschula. Solidne, mocne, dobrze uszyte, wysoki stan (tak to się chyba mówi? tzn. po prostu sięgają wysoko na biodra), ochraniacze kolan i coś tam na udach. Ogólnie jest w nich przyjemnie w zimne dni, są wygodne itd. Wszystko za tę cenę byłoby naprawdę ok gdyby nie to, że...
...niestety mają na stałe wszytą membranę w dotyku przywodzącą na myśl ceratę w efekcie czego jazdy w nich (zaznaczam, że jeżdżę w 75% w terenie, czyli z mniejszymi prędkościami), w temperaturze powyżej 20 stopni spróbowałem tylko raz. I wystarczy. Prawdopodobnie wyjmę je z szafy w październiku i znowu się sprawdzą w zimne dni
...niestety mają na stałe wszytą membranę w dotyku przywodzącą na myśl ceratę w efekcie czego jazdy w nich (zaznaczam, że jeżdżę w 75% w terenie, czyli z mniejszymi prędkościami), w temperaturze powyżej 20 stopni spróbowałem tylko raz. I wystarczy. Prawdopodobnie wyjmę je z szafy w październiku i znowu się sprawdzą w zimne dni
Niedzielny król prostych ścieżek.