Yamaha XTX660 sakwy pytanie porada
Witam mam pytanie chciał bym kupić sakwy zwykłe do 500zł czyli tekstylne ponieważ podobno nie potrzeba stelażu a stelaż drogawy myślę o torbach oksford kolega miał bez stelażu ale miał seryjne wydechy które maja tą osłonke ja mam akrapy i nie chce spalić torby i żeby na akrapach mi zostało czarne plamy od spalenizny torby miał ktoś taki problem ? trzeba stelaż czy nie podobno tak jezdził ktoś na sportowych wydechach bez stelażu z sakwami nie opalaja sie ? jestem nowy na forum
Zocha, jesteś nowy, ale nie chcesz, aby Cię ktoś jeszcze nazywał chamem i gówniarzem prawda?
Więc przywitaj się w odpowiednim dziale, tegoż oto forum. Lubimy wiedzieć z kim rozmawiamy i komu porad udzielamy.
Więc przywitaj się w odpowiednim dziale, tegoż oto forum. Lubimy wiedzieć z kim rozmawiamy i komu porad udzielamy.
- gmole silnika wg SW-Motech / HOLAN - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
Nie mam na to czasu poprostu potrzebuje szybkiej odpowiedzi ale widze że tu jej nie znajde
Zapewne jesteś niedawnym jeszcze skuterowcem, który dopiero co przesiadł na motocykl, więc skoro nie szanujesz nas, to nie oczekuj szacunku z naszej strony.
A jak nie masz czasu na kulturę, bo sądzisz, iż w necie jesteś niewidoczny, to pomocy poszukaj np. na skuterowo.com lub innych portalach, na których kultury się nie wymaga od gówniarzerii.
A jak nie masz czasu na kulturę, bo sądzisz, iż w necie jesteś niewidoczny, to pomocy poszukaj np. na skuterowo.com lub innych portalach, na których kultury się nie wymaga od gówniarzerii.
- gmole silnika wg SW-Motech / HOLAN - nieaktualne
Facet ogarnij sie piszę normalnie a ty gadasz jak bym nie wiadomo co zrobił nie mam czasu siedzieć na forum ponieważ pracujei nie będę się witał z każdym chce sie coś dowiedzięć ponieważ po to jest forum, na chwile obecna to ty jesteś nie miły dla nowego nie znasz ciściesz od skuterowca jestem pewien że mam większe doświadczenie w dziedzinie motocykli od ciebie. Nie mam zamiaru siedzieć na takim forum, temat można zamknać sam sobie poradze. Pozdrawiam.
Zochaa, nie chcemy tu takich buraków, szukaj pomocy na onecie.
Może kiedyś dojrzejesz do tego forum.
Może kiedyś dojrzejesz do tego forum.
h e d o n i z m
Bravvo Flaw, w końcu odpowiedż i podsumowanie w moim stylu 
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie 
Oooo! widac kolega sie dorwał do internetu i chce wiedzieć wszystko od razu, uspokój się kolego napraw swoje błędy, a potem pytaj, mamy doświadczenie motocyklowe, pomożemy chętnie, chyba tak Ci się nie pali o tej porze roku a może już przygotowujesz się już na elefanta i szybko montujesz sakwy, heheh
Przestań gajowy - on ma większe doświadczenie niż my