Szukam kogos z okolic Gniezna !!!! Kolektory Boczne

jesteś ciekaw co na ten temat uważają pozostali użytkownicy? Pisz tutaj
Awatar użytkownika
Kapłan

Witam, szukam kogoś z okolic Gniezna. Wielu zapyta dlaczego :]

Wiec chodzi o to że gość z Mieściska k/ Gniezna, przerabia tłumiki i robi układy wydechowe. Chciałbym u niego zamówić kolektory boczne 2w2 do XTka, tylko gość potrzebuje motocykla na 2godzinki żeby pomierzyć wszystko. Czy znajdzie się ktoś chętny na małą podróż? Ja niestety mam do niego 300km.

Druga opcja to może ktoś z forum mam boczne kolektory i wysłał by dla tego gościa do zrobienia pomiarów. Gość gwarantuje ze odeśle na drugi dzień i płaci stówkę.

Ogólnie powiedział ze bardzo chętnie zrobi więcej takich kolektorów.

Z góry dzięki.
Awatar użytkownika
Rodman

Skąd wytrzasnąłeś tego gościa?
Awatar użytkownika
Kapłan

Znalazłem go na tej aukcji.

http://allegro.pl/tlumiki-yamaha-xt660- ... 54848.html

zadzwoniłem żeby sie dowiedzieć o akrapy i okazało się że gość przerabia tłumiki i robi kolektory. Wiec spytałem się go o układ do XTków, powiedział że jak najbardziej ale musi zobaczyc moto żeby zrobić pomiary albo pomierzyć już zrobione kolektory boczne i może coś takiego wykonać. Mówił ze będzie to prototyp pod szablon i chętnie zrobi więcej. Podobno robił już kolektory pod rzędówki i było lux. Wstepnie powiedział okolo 500zł, ale bede targował.

PS; Rodman zadzwonię do Ciebie jutro, interes mam :]

Panowie ktoś może ma większe doświadczenie w akrapach powiedziec czy to napewno jest orginał?
ODPOWIEDZ