mkocot pisze:mimo wszystko ja polecam XR 650 po 2000r nie mylic z FMX bo jest przepasc miedzy tymi sprzetami, africa wymieka pod kazdym wzgledem no moze poza zasiegiem.
Nikt normalny nie pomyli tych dwóch sprzętów. Afryczka ma jeszcze pare innych zalet których brakuje xr-ce np. komfort i serwis. Kolega Toudi szuka motocykla na co dzień a nie na zawody. Jak bym chciał motocykl do zapier... też bym wolał xr.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
By zasmakować Afrykopodobnych tematów chyba powoli się skłaniam na DoctoR BIGa a jak sie spodoba to pójdziemy dalej w nastym sezonie. Się mi tak wydaje. Chwilowo na oku ten egz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1453194
Z plecaczkiem w świat...
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
BIG jest fajny nie doceniany w Polsce. Ja osobiście nie jestem przekonany do silników DR-a oczywiście tych luźno pasowanych. Ten ma już trochę najechane i jak był przegrzany to tuleja pierścienie i tłok do wymiany.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Dr Big to bardzo fajny motocykl! Ja dokładnie takiego szukałem ale trafiło się XTR to kupiłem yamahę. Jak trafisz w dobrym stanie to będzie Ci długo służył i wydasz na niego tyle że kupisz sobie drugą maszynkę do zabawy i zmieścisz się w zaplanowanej przez siebie kwocie
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Jednak Suzuki Dr Big i fajnie. Ja trochę pojezdziłem na tym moto i jest bardzo fajny do turystyki. No i ten zbiornik paliwa jest świetny, bedziesz rzadkim gościem na stacjach paliw
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."