Przetestuj i opisz to cacko
Co po Yadwidze?
Kazuya tak się szybko zebraliście za zlotu że zapomniałeś o nalepkach. Chyba coś ich zostało to pytaj Wojtka a jak nie to będziemy mordować Bereta żeby jeszcze parę sztuk dorobił
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Michał, znalazłem dwie mniejsze naklejki, jeśli chcesz to Ci prześlę pocztą.kazuya1000 pisze:kiedy ja dostane jakas naklejke??
Daj znać na PW. Pozdro
Jedzie Jadzia Dziadzie
Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Co do naklejek to mam nadzieje ze mi wrzuciliście parę sztuk do koszulki?
... 
beda nastepne...tylko zrobmy jakas liste kto ile i jakie:]
Super Fakin Motard!
To ja się pisze tylko na 2 rozmiary mniejsze :P bo te to giganty były :P
Ostatnio zmieniony 06 sie 2009, 11:07 przez toudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Z plecaczkiem w świat...
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
toudi...kiedy moge od Ciebie odebrac moje naklejki, dyplom i spiwor???
Super Fakin Motard!
Musze troszkę odświeżyć temacik, jako że obecny sezon powoli się kończy, trzeba pomyśleć o przyszłym. Arachne chce jeszcze w zimę zacząć prawo jazdy tak by na wiosnę zostały same jazdy i egz. Ja chciałem teraz skorzystać z zimowych promocji i kupić sobie dodatkowo Motocykl ForFun (wstępnie DRZ 400e). BIG świetnie się sprawuje jako turystyk jednak szkoda mi go na miasto. Biedaczysko strasznie się męczy mimo że jakoś daje rade. Jednak gdy Arachne zdobędzie już papiery to trzeba by i coś dla niej wykombinować. Przymierzała się już do GSki i mówi że jej tam wygodnie. Spoko można poszukać przez zimę jakiś starszych roczników w dobrym stanie. i teraz pojawia się problem. KUŹWA za dużo tego. Matiz (na szczęście po zimie sprzedaję go bo ten rok po prostu przestał), DR BIG, DRZ, GS i skuter do pracy to jakaś mega przesada. I teraz mam pytanie do was. Co pozamieniać na co by to miało ręce i nogi. Ja potrzebuję czegoś do zapier*** i do turystyki (turystyka w moim mniemaniu to zwiedzanie Polski bocznymi drogami) Edyta natomiast potrzebuje czegoś w miarę lekkiego i nie wysokiego czyli siodło raczej nie wyżej jak 850mm, choć na xtx dawała rade, może to przez słabość do niego. a teraz jeszcze kasiura. Zakładam maxymalnie 12,000zl w gotowce do tego za Matiza może wyciągnę 5tys, big wart jest w razie czego też 5tysi, skuter to 4 tys jednak to on pracuje na utrzymanie wszystkiego wiec zostaje. Podsumowując mam maxymalnie 22tys na dwa motocykle jednak jak wiadomo im mniej tym lepiej. Pozostaje pytanie czy istnieją takie motocykle które spełnią wymagania. Osobiście do szaleństw potrzebuje coś w stylu SuperMoto bądź Funduro. Bo szosowe motocykle nie są na polskie drogi.
Z plecaczkiem w świat...
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
Toudi jest tylko jedno wyjście w twoim przypadku i to bardzo proste jedno XTX i jedno XTR. Będziecie się wymieniać z Arachne 
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
mi się bardzo spodobała huśka SMR 450 i jak bym zmieniał to raczej na coś takiego;
siodło niżej niż w xtku, 120 kg wagi przy 50 KM pozawala na fajną zabawę
do miasta i w teren.. co Wy na to ? jakieś za albo przeciw?
siodło niżej niż w xtku, 120 kg wagi przy 50 KM pozawala na fajną zabawę
Czasami na drodze spotykam wielu wariatów, którzy jadą bardzo niebezpiecznie... Aż ciężko ich wyprzedzić
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
Toudi nie wiem jak tam masz daleko do pracy, ale wydaje mi się że jakieś małe SM (DRZ 400) spokojnie na dojazdy do pracy styknie
a reszta tak jak wspominałeś
[center]WEJDŹ
XT660 Tryb diagnostyczny
CO Settings
Ankieta
Mój XT'ek
[/center]
Do pracy to mam tyle co zejście na parking, :P Pracuje jako kurier i to na skuterzaku. Potrzebuje jebnięcia wieczorami i wcale mi nie chodzi o zapier**** 200+km/h
bonzocis myślałem dla Arachne własnie nad XTekiem ale 600 bądź czym takim firmowe zawieszenie oploty w standardach silnik Yamahy i ta cena, same zalety.
Ja do tego potrzebuje moto które można serwisować przynajmniej co 6tys km a nie np KTMa gdzie serwis jest co 3tys.
bonzocis myślałem dla Arachne własnie nad XTekiem ale 600 bądź czym takim firmowe zawieszenie oploty w standardach silnik Yamahy i ta cena, same zalety.
Ja do tego potrzebuje moto które można serwisować przynajmniej co 6tys km a nie np KTMa gdzie serwis jest co 3tys.
Z plecaczkiem w świat...
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
już bez Yadwigi...
ale z DoctoR BIGiem
Toudi zajefajna ta MZka