Już za tydzień kolejna wyprawa motocyklowa. Ja co roku, z tym samym kumplem jedziemy w Polskę. Różnica polega tylko na tym że jedziemy z żonami. Dla żon to druga wyprawa, w zeszłym roku w czwórkę atakowaliśmy Międzyzdroje, Szczecin, Świnoujście i niemieckie Penemunde.
W tym roku naszym plecakom pokażemy to co widzieliśmy kilka lat temu- Mazury.
W planie Wilczy Szaniec, Mamerki, piramida w Rapie, kanał Mazurski-śluzy i Giżycko- Twierdza Boyen.
Ale za nim dotrzemy na Mazury jest plan aby zaatakować Gdynię i Red Bull Air race. Ale zobaczymy czy pogoda na to pozwoli.
Przygotowania maszyny trwają, opony już mam nowe Haidenau scout k60. Na tył założyłem rozmiar większą a przód to samo. Świeczka też nowa założona. Był jeszcze plan na klocki hamulcowe ale po zdjęciu zacisku okazało się że jeszcze trochę pociągną
Już za tydzień....
- crazyrider12
Będę tam-startuję z krk w czwartek lub piątek. Traską przy wschodniej granicy. Dolot do Giżycka mam zaplanowany na 2-3dni. A później szwędanie się po okolicy... Może uda się spotkać.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 0:19 przez crazyrider12, łącznie zmieniany 1 raz.
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
świetny wybór. Lubię te tereny.crazyrider12 pisze:Traską przy wschodniej granicy
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
- crazyrider12
Korekta planów: startuję w środę, w Giżycku będę około soboty/niedzieli a szwędanie po okolicy zaplanowane mam do 01.08.
Radzix plan na Mazury bardzo spoko!Życzę pogody i przyjemności z eksploracji krainy jezior i lasów.
Aktualnie jestem na Mazurach z rodzinka.Zostaje do soboty 2 sierpnia. Miejscowość Zgon. Tereny tu są super na enduro, szybkie szerokie szutry i malownicze przecinki przez lasy drogami pożarowymi.
Trzymajcie się, lecę nad jezioro się przekąpać. Urlop to jest to! Pozdro
Aktualnie jestem na Mazurach z rodzinka.Zostaje do soboty 2 sierpnia. Miejscowość Zgon. Tereny tu są super na enduro, szybkie szerokie szutry i malownicze przecinki przez lasy drogami pożarowymi.
Trzymajcie się, lecę nad jezioro się przekąpać. Urlop to jest to! Pozdro
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Nazwa miejscowości mnie rozbawiła
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
- crazyrider12
Widziałem dzisiaj w Giżycku niebieską Teresę na warszawskich blachach z alu kuframi w towarzystwie innego motka. To wy?