Po długich poszukiwaniach udało się w końcu znaleźć i kupić mój rozmiar alpinestars vector: http://www.dirtbikebitz.com/images/prod ... -black.jpg
Fajne buty tylko to moje pierwsze buty enduro więc muszę się nauczyć w nich jezdzić
Jakie buty?
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
- berserkers
Napewno bedziesz zadowolny:)
Właśnie dlatego padł wybór na ten właśnie model bo chcę czasami też zejść z motocykla i sie przejść kawałek w miarę komfortowo Tak w ogóle to trzeba przestawić dzwignię zmiany biegów przynajmniej o jedno położenieWojtekfir pisze:Bonzo te i tak są miękkie
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Tez mialem duzy problem zeby sie przestawic jesli chodzi o zmiane biegow. Mam buty Answer i tez maja wystajaca podeszwe chociaz zmieniam normalnie butem.
Ogolnie musialem nauczyc sie cofac noge bo przypadkowo wbijalem biegi.
Ale but to podstawa, ciesze sie ze mam twarde, jak polozylem moto na nodze, zdaly egzamin b. dobrze
Ogolnie musialem nauczyc sie cofac noge bo przypadkowo wbijalem biegi.
Ale but to podstawa, ciesze sie ze mam twarde, jak polozylem moto na nodze, zdaly egzamin b. dobrze
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
FLY Viper!!! Zajebiste buty!!! Tato to potwierdzi
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Alpinestars Vector wyglądają na prawdę extra! Znając ich produkty będą się dobrze sprawować.
Ja nabyłem takie obuwie:
Alpinestars Tech 2 w kolorze czarnym:
jest też wersja biała:
oraz brązowo/czarna:
Szperając na necie natrafiłem jeszcze na takie dość ciekawe:
Fox Comp 5s
Ja nabyłem takie obuwie:
Alpinestars Tech 2 w kolorze czarnym:
jest też wersja biała:
oraz brązowo/czarna:
Szperając na necie natrafiłem jeszcze na takie dość ciekawe:
Fox Comp 5s
nie wiem, ale jesli chodzi o te alpinestars, poprzedni wlasciciel mojej jadzi mial takie i zostawil mi, odrazu je sprzedalem bo niestety rozmiar za maly
ale koles mowil mi ze zaluje ze sobie je kupil, wolalby wyzsze (ale to kwestia gustu chyba)
wyzsze to model chyba Tech 3
ale koles mowil mi ze zaluje ze sobie je kupil, wolalby wyzsze (ale to kwestia gustu chyba)
wyzsze to model chyba Tech 3
- berserkers
Ja także jeżdzę w krotkich i sobie chwalę ( alpinestars smx )- doceniam to w upalne dni
Jakie buty?? he he spytaj starych doswiadczonych to przypadek ze ja i Tata (WojtekFir,) smigamy w tych samych najlepsza jakosc za rozsadna cene FLY VIPER
Ja jeżdżę w XVR RAYTEK. Za co lepsze 400zl
Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Tylko są ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani.
Ty tylko jezdisz a tu jeszcze chodzi o chodzenie i bieganie za motoremDocoFx pisze:Ja jeżdżę w XVR RAYTEK. Za co lepsze 400zl
No tak ... co do wysokich butów to sprawa gustu, na tor zakładam zdecydowanie wysokie Formy... Jednak na lans po mieście czy szybki wypad dużo wygodniejsze są niskie, oczywiście wygoda zazwyczaj nie idzie w parze z bezpieczeństwem ... ale cóż.
Mam nadzieję że buciki spiszą się na medal i będe mógł Was o tym poinformować
Mam nadzieję że buciki spiszą się na medal i będe mógł Was o tym poinformować