Drogo ja moze na zlocie juz bede mial swoje Nomada Pro z Holana to porownamy wykonanieWojtek pisze:Przepraszam Pancio, ale nie zauważyłem twojego pytaniapancio pisze:88,5 ladnie Tato powiedz mi tylko jak szerokie masz kufry i ile placiles za sztuke![]()
Kufry mają po 21cm a stelaż 46,5cm- tylko tłumiki IXIL-a.
Za kufry po upuście daliśmy z Crazyriderem po 742,50zł za sztukę.
Tyle, że Pancernik od 10 kwietnia zawiesił działalność
Co zrobiłem w swoim moto??
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie 
- berserkers
Ostatnio znalazłem troche czasu i wymieniłem oleje filtry, przedluzylem ubezpieczenie i zrobiłem przegląd:-) Dziś także zamowiona nowa oponka na tył bo obecna juz sie konczy..
Radek oponkę zakładasz taką samą czy inną?
h e d o n i z m
Distanzie zajechałeś ? :D jaki przebieg na niej? podobno jedna z lepszych jeżeli chodzi o wytrzymałość
[center]WEJDŹ
XT660 Tryb diagnostyczny
CO Settings
Ankieta
Mój XT'ek
[/center]
- berserkers
Tak na Distanzie zrobiłem 12-13 tyś km wiec wynik dość dobry:-) Teraz zakładam Michelin Pilot Road 2 2ct
to tak przy okazji - jakie łyżki kupić do wymiany opon? fajnie jakby były jakieś poręczne, żeby można je było zabrać w trasę
sam wynalazłem coś takiego : łyżki. niestety nie wiem czym się różnią takie "do moto" od jakichś innych...
sam wynalazłem coś takiego : łyżki. niestety nie wiem czym się różnią takie "do moto" od jakichś innych...
- crazyrider12
Tak! Dostałem podnóżki które zamawiałem u nich 11 marca b.r. i to na dzień przed PałukiemŁasica pisze:nie mow ze juz dostales od bikestar/sklep-motocyklowy.com.pl bo ja tam zamawialem i jeszcze nie ma chociaz tez jyuz dawno zaplacilem
Przetestowane-OK! Stosunek ceny do jakości-OK.
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej 
Zalozylem sobie kolka SM na oponkach Dunlop Supersport Mutant
Lagi zostaly od R tarcza hamulcowa tez od R. Pod koniec maja jeszcze spasuje tarcze od X-a. No i wajnie sie dziduje.
A ja założyłem sobie HANDBARY Polisport Integral no i dla potomności powiem że r z 2004 ma średnicę większą niż 14mm(zamówiłem takie mocowania) i te oryginalne zaczepy wewnętrzne dobrze wyjmuję się rozgrzewając kierownicę palnikiem a potem wyrywając :D
DR 750 ---> XT660R ---> XT660R ---> APRILIA SHIVER 750 ---> WR450
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
załóż Metzelera Roadtec z6 - to dopiero wytrzymała oponaraczek_ pisze:podobno jedna z lepszych jeżeli chodzi o wytrzymałość
Czasami na drodze spotykam wielu wariatów, którzy jadą bardzo niebezpiecznie... Aż ciężko ich wyprzedzić
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
Pancio i SM. Ja poproszę zdjęcie bo nie wierzę 
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Zrobiłem ten sam numer co Pancur, założyłem na przód Bridgestone TW 301 a na tył Bridgestone 502 i jeżdżę sobie po ulicach mego miasta 
I jeszcze taka dygresja, założyłem do LeoVince silencery żeby nie straszyć kierowców i moto zupełnie niestety inne, nie idzie z dołu w porównaniu do przelotu.
Szybko wrócę do mniejszej zwężki.
I jeszcze taka dygresja, założyłem do LeoVince silencery żeby nie straszyć kierowców i moto zupełnie niestety inne, nie idzie z dołu w porównaniu do przelotu.
Szybko wrócę do mniejszej zwężki.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
No to patrzcie