No jak w temacie
termin: 12-28 sierpnia
trasa ...jeszcze zarys mapa wycieczki.
ktoś chętny albo jakieś propozycje co do zmian na trasie (znaczy jeżeli wiesz, że minę coś pięknego)
Pozdrawiam,
Hobelik
Dwutygodniowa wycieczka krajoznawcza po okolicach :D
DR 750 ---> XT660R ---> XT660R ---> APRILIA SHIVER 750 ---> WR450
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
Hej,
jeżeli chcesz spotkać piękne Rumuńskie niewiast to polecam Klub w Cluj - After 8(my tam zrobiliśmy dobre zamieszanie jak wracaliśmy na moto z Constanty:):
http://www.youtube.com/watch?v=Hd6y0QoI9Og
jeżeli chcesz spotkać piękne Rumuńskie niewiast to polecam Klub w Cluj - After 8(my tam zrobiliśmy dobre zamieszanie jak wracaliśmy na moto z Constanty:):
http://www.youtube.com/watch?v=Hd6y0QoI9Og
"Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
z tego co widziałem to Ty lubisz czasem jakieś pole przyatakować nawet jak trasa asfaltem leci
a tak na poważnie to fajna wycieczka pewnie będzie, też kiedyś mam nadzieję sie wybrać na jakąś
a tak na poważnie to fajna wycieczka pewnie będzie, też kiedyś mam nadzieję sie wybrać na jakąś
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
A to fajne klimatyczne miejsce z dobrym browarem i muza :
http://irishmusicpub.ro
http://irishmusicpub.ro
"Głupcy są genialni w niedorzecznościach. Żaden mędrzec nie przewidzi swym rozumem, co ich głupota wymyśli."
No Kudłaty piękne miejsca :D to pierwsze szczególnie ...
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
Nie da się ukryć:).
Jak znajdę chwilę to poszukam ciekawych adresów z Naszego tripa (Twoja trasa jest bardzo zbliżona do tej Naszej, którą jechaliśmy) i Ci podeślę.
Pozdr
Jak znajdę chwilę to poszukam ciekawych adresów z Naszego tripa (Twoja trasa jest bardzo zbliżona do tej Naszej, którą jechaliśmy) i Ci podeślę.
Pozdr
Widzę, że lecicie przez Węgry, polecam wstąpić do malutkiej aczkolwiek malowniczej miejscowości Tokaj, skąd wywodzi się wiadomo co. jest to zaraz obok waszej trasy przelotowej (obok Nyiregycostam ;p). Można tam kupić oryginalne Tokaje, pyszota btw. sporo tam podróżników łącznie z motocyklistami (albo mieli jakiś zlot jak ja tam bylem)
jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopiszę.
jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopiszę.
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
Dzięki za info wszystkim :D POPRAWIONY PLAN WYCIECZKI :D
Buła z kolegom z poza forum który posiada niestety szlifierkę :/ ale jest sprawdzonym kompanem imprezowym ...a to się chyba bardziej liczy :D
Buła z kolegom z poza forum który posiada niestety szlifierkę :/ ale jest sprawdzonym kompanem imprezowym ...a to się chyba bardziej liczy :D
No niestety nie dam rady wpisać tego w plan ... założenie jest takie, że(na nocleg oczywiście zakupy w tokaju) nocleg jak najbliżej trasy transfogarskiej czy jak jej tam :D... żeby mieć cały dzień na jej przebycie i w miarę możliwości pooglądanie dojazd pod Bukareszt tam nocleg następnego dnia zwiedzanie Bukaresztu i do Bułgarii na 5 - 7 dni nic nie robienia nad morzem. Potem mołdawskie winiarnie ... i nocleg w Mołdawii.. szybko przez ukrainę do polski ... jak zostanie dzień lub 2 to zatrzymamy się w Bieszczadach które ubóstwiam :DKudłaty pisze:Hej,
jeżeli chcesz spotkać piękne Rumuńskie niewiast to polecam Klub w Cluj - After 8
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
Jak tylko masz czas ... to zapraszam co do funduszy ... wiesz zawsze można się zakredycić ...plan jest zamknąć się w 2500 ale ostrzegam żyjemy biednie :D Jak to z planami bywa ... lepiej mieć 4 na koncie w razie jak by co :DbuŁa pisze:Hobelik! Zajebisty plan!! chętnie bym się przyłączył... ale nie w tym roku Fundusze nie pozwalają! Ale niezapomnianych wspomnień życzę (zero rowów)
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk