Ciekawe oferty z Allegro / Otomoto
Nowy właściciel jest mega zadowolony z dobrego motocykla w przyzwoitym stanie i za rozsądne $, dostał XT taniej niż inne rocznikowo "zlepki" z zagranicy dostępne na polskim rynku . Reszcie poszukiwaczy i "specjalistom" życzę powodzenia w poszukiwaniach "taniej okazji w stanie igła" za pare groszy ale powtórzę raz jeszcze - byle jak najtaniej lubi się mścić i "skąpy 2 x traci"
Ja 3 sezony temu za XTR z 2004r. z przebiegiem 24 tyś. km dałem 9,700 zł .
Jak go kupiłem miał gmole, tylny bagażnik , stop0kę centralną , szybę turystyczną , podgrzewane manetki , handbary acerbisa , i povercommander.
Był to ostatni motocykl z listy do obejrzenia i akurat tego kupiłem.
Nie podobało mi się tylko że miał pordzewiałe szprychy i obręcze.
Trzeba być w czepku urodzonym to i dobre moto wpadnie .
Jak go kupiłem miał gmole, tylny bagażnik , stop0kę centralną , szybę turystyczną , podgrzewane manetki , handbary acerbisa , i povercommander.
Był to ostatni motocykl z listy do obejrzenia i akurat tego kupiłem.
Nie podobało mi się tylko że miał pordzewiałe szprychy i obręcze.
Trzeba być w czepku urodzonym to i dobre moto wpadnie .
XTR/BMW w 3 odmianach / Mt09 Tracer / Ktm 1090 co następne nie wiem może T7
http://allegro.pl/yamaha-xt-660-x-2004- ... 54510.html
"był na nie jednym zlocie xt660.pl" ??? Czy ja nie kojarzę, nie pamiętam czy jak?
"był na nie jednym zlocie xt660.pl" ??? Czy ja nie kojarzę, nie pamiętam czy jak?
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
http://xt660.pl/viewtopic.php?t=4165Bajros pisze:"był na nie jednym zlocie xt660.pl" ??? Czy ja nie kojarzę, nie pamiętam czy jak?
h e d o n i z m
Główne różnice po lifcie:
czacha
osłony baku, wydechów, boczne panele pod kanapą i zadupek
wahacz
sety i uchwyty pasażera
czacha
osłony baku, wydechów, boczne panele pod kanapą i zadupek
wahacz
sety i uchwyty pasażera
Ostatnio zmieniony 08 mar 2014, 20:35 przez Flaw, łącznie zmieniany 1 raz.
h e d o n i z m
-
Był Suzuki katana AP50 ; Kawasaki ER500 ; Yamaha XT660X
-
hehe no żona się nie daje przekonać do jazdy nawet kasku nie dała sobie kupićWojtek pisze:kiciafirerek, jak Ty "to" robisz zaraz po ślubie to co będzie dalej
NO I ??kiciafirerek pisze:żona się nie daje przekonać do jazdy nawet kasku nie dała sobie kupić
Stary, będziesz sobie pluł w brodę, że pozbywasz się 2oo
Żona to nie przeszkoda!! Mów,że chcesz się przesiąść na coś innego, a nie na żonę zwalasz
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
-
no zastanawiam się nad yamaszka wr450 i przerobić na SM tak tylko do poświrowania już bez robienia sobie nadzieji na wycieczki na moto we dwoje .czarnuch pisze:NO I ??kiciafirerek pisze:żona się nie daje przekonać do jazdy nawet kasku nie dała sobie kupić
Stary, będziesz sobie pluł w brodę, że pozbywasz się 2oo
Żona to nie przeszkoda!! Mów,że chcesz się przesiąść na coś innego, a nie na żonę zwalasz
To fakt, "czarnuch" ma rację, ja przypadkowo swoją żonę wystraszyłem do Yadzi, na jej pierwszą przejażdżkę zabrałem ją w pole jadąc 150km/h .... błąd , nie błąd ... jak na razie mam spokój, nie pcha mi się na plecy nie ugniata kanapy a do tego nie zatrzymuje mnie w domu gdy chcę pomotórzyćczarnuch pisze:Żona to nie przeszkoda!! Mów,że chcesz się przesiąść na coś innego, a nie na żonę zwalaszkiciafirerek pisze:żona się nie daje przekonać do jazdy nawet kasku nie dała sobie kupić
tak więc kiciafirerek nie świruj tylko ujeżdżaj Yadwigę jak tylko możesz bo szkoda takiego fajnego sprzętu, a wiem co piszę bo Was razem widziałem
-
no tak tak licze po cichu ze nie pójdzie ale wystawione jest :D nie ma o co mi głowy żona suszyć że nie próbujerzulin pisze:To fakt, "czarnuch" ma rację, ja przypadkowo swoją żonę wystraszyłem do Yadzi, na jej pierwszą przejażdżkę zabrałem ją w pole jadąc 150km/h .... błąd , nie błąd ... jak na razie mam spokój, nie pcha mi się na plecy nie ugniata kanapy a do tego nie zatrzymuje mnie w domu gdy chcę pomotórzyćczarnuch pisze:Żona to nie przeszkoda!! Mów,że chcesz się przesiąść na coś innego, a nie na żonę zwalaszkiciafirerek pisze:żona się nie daje przekonać do jazdy nawet kasku nie dała sobie kupić
tak więc kiciafirerek nie świruj tylko ujeżdżaj Yadwigę jak tylko możesz bo szkoda takiego fajnego sprzętu, a wiem co piszę bo Was razem widziałem