Przymierzam się do zakupu XT660Z, ale ponieważ mam tylko 198cm wzrostu i 120kg żywej wagi zastanawiam się czy jednak się niej zmieszczę... Jest może ktoś o podobnych wymiarach kto mnie uspokoi, że tak?
Pozdrawiam
Vintage
Przymierzam się do zakupu XT660Z, ale ponieważ mam tylko 198cm wzrostu i 120kg żywej wagi zastanawiam się czy jednak się niej zmieszczę... Jest może ktoś o podobnych wymiarach kto mnie uspokoi, że tak?Ewentualnie ktoś z Krakowa udostępni machinu do przymiarki?
Pozdrawiam
Vintage
Mam 200cm i 114kg. Tenerka może być najwygodniejszym motorem dla wysokiego, ale jeśli ma dobrze jeździć poza asfaltem to musi być dostosowana:vintage pisze:Hej,
Przymierzam się do zakupu XT660Z, ale ponieważ mam tylko 198cm wzrostu i 120kg żywej wagi zastanawiam się czy jednak się niej zmieszczę... Jest może ktoś o podobnych wymiarach kto mnie uspokoi, że tak?Ewentualnie ktoś z Krakowa udostępni machinu do przymiarki?
Pozdrawiam
Vintage
Przepisy unijne....Przepraszam za lekki offtop ale zastanawiam się o co chodzi z polityką Yamahy, ludzie chcą kupować ten motocykl w wersji bez abs, a oni tego nie oferują, i jeszcze do tego nie przewidują w tym roku sprzedaży tego modelu w Polsce...