szkoda, że nieszczęśliwie pękła gumek nie dałeś?
Żal
Co zrobiłem w swoim moto??
Ostatnio zmodyfikowałem oświetlenie lampy przód (wymiana żarówek, postojowa led niebieska i główną na H4 50W LED CREE).
Zbyszek, jak wrażenia, porównywałeś jakość świecenia do standardowej żarówki H4?ZIBI pisze:gówną na H4 50W LED CREE
Jak zebrałeś już jakieś doświadczenia czy też masz fotki to wrzuć proszę do tematu dotyczącego Oświetlenia.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Do standardowej nie bo miałem Osram +60% a efekt jest taki sam albo nawet lepszy.Bajros pisze:Zbyszek, jak wrażenia, porównywałeś jakość świecenia do standardowej żarówki H4?ZIBI pisze:gówną na H4 50W LED CREE
Jak zebrałeś już jakieś doświadczenia czy też masz fotki to wrzuć proszę do tematu dotyczącego Oświetlenia.
Paweł jak chcesz przetestować sam to mogę ci odsprzedać po kosztach jedną bo mam w zapasie jeszcze jedną ?
Zibi, a może mi odsprzedałbyś tą jedną wolną sztukę?
Nie ma sprawy.
Wyślę ci pw.
Wyślę ci pw.
tuning lampy tzn, na długich świecą także mijania ,założona olejarka własnej konstrukcji ,założony nowy kufer (sprzedałem shada26 kupiłem shada 40 cargo) ,założyłem podwyższenie kiery o 4,5 cm. narazie tyle.
romet ogar205 , yamaha fazer1000 , kawasaki z400 cafe racer ,yamaha majesty400 , suzuki burgman650 executive , suzuki DL650 V-strom , xt660z tenere,honda hornet....
Jak będziecie robić testy wynalazków typu H4 50W LED CREE
To zróbcie też test u diagnosty na odpowiednim urządzeniu.
To zróbcie też test u diagnosty na odpowiednim urządzeniu.
h e d o n i z m
- crazyrider12
Wczoraj wyciągnąłem moto z garażu. Odpaliłem po zimie i zrobiłem przegląd rejestracyjny Tylko tyle i aż tyle...
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej