Koledzy , czy któryś z was byłby zainteresowany halogenami na gmole
takie jak poniżej
cena 150 zł/szt
Halogeny na gmole-dodatkowe oświetlenie
OKR RIDER halogeny masz już na sprzedaż czy będziesz zamawiał i szukasz chętnych do listy zamówienia ???
OK... zakupiłem to to na dx.com... identyczna obudowa... jest kilka myków....
obudowa solidna, świeca fajnie. Dokładność spasowania całości średnia... trzeba troszkę żółtych poprawić.
Generalnie moje przyszły w wersji mocno oem. W sensie z kabelkiem i resztę sobie dolutowywałem.
Myk jest taki, że mają 3 tryby świecenie: full, 1/2 oraz strobo
Pytanie o homologację traktuję lekceważąco :P
Jeśli chodzi o własne obserwacje.... to katamarany spindalają wręcz z pasa... No ale jeżdżę w kamizelce odblaskowej i srebrnym kasku.
Fotki wrzucę pewne po weekendzie
obudowa solidna, świeca fajnie. Dokładność spasowania całości średnia... trzeba troszkę żółtych poprawić.
Generalnie moje przyszły w wersji mocno oem. W sensie z kabelkiem i resztę sobie dolutowywałem.
Myk jest taki, że mają 3 tryby świecenie: full, 1/2 oraz strobo
Pytanie o homologację traktuję lekceważąco :P
Jeśli chodzi o własne obserwacje.... to katamarany spindalają wręcz z pasa... No ale jeżdżę w kamizelce odblaskowej i srebrnym kasku.
Fotki wrzucę pewne po weekendzie
Od jakiegoś czasu sam myślę nad takimi dodatkowym źródłem światła.
Kolego gdybyś zamieścił zdjęcia montażu oraz tego jak te lampy świecą w ciemnościach było by to pomocne w podjęciu decyzji dla mnie i zapewne dla innych forumowiczów
Kolego gdybyś zamieścił zdjęcia montażu oraz tego jak te lampy świecą w ciemnościach było by to pomocne w podjęciu decyzji dla mnie i zapewne dla innych forumowiczów
Pozdrawiam
Raper (Artur)
Raper (Artur)
U mnie wygląda to tak....
wyłącznik mam "na baku" obok stacyjki. całość z bezpiecznikiem podpięta pod aku.
Plus jest taki że na postoju można coś doświetlić... Minus... hmmm ostatnio mi ktoś na Kazimierzu jak moto zostawiłem dla jaja światła włączył
Generalnie to muszę jeszcze je ustawić jakoś sensownie, żeby coś oświetlały boki bardziej.
Natomiast... przelot z włączonymi po autostradzie powoduje paniczną wręcz ucieczkę pojazdów z lewego pasa. Se se se
Podsumowując hmmm na razie średnio mi się ten "bajer" podoba... Zobaczymy jak się w boju sprawdzi. Moje wątpliwości budzi przede wszystkim bardzo skupiony snop światła przez soczewkę i brak możliwości regulacji powyższego.
Jednak relacja ceny w stosunku do "oryginalnych" niemieckich rozwiązań... 1/10 ceny lampek topowych marek akcesoryjnych. Nie będę grymasił aż tak.
wyłącznik mam "na baku" obok stacyjki. całość z bezpiecznikiem podpięta pod aku.
Plus jest taki że na postoju można coś doświetlić... Minus... hmmm ostatnio mi ktoś na Kazimierzu jak moto zostawiłem dla jaja światła włączył
Generalnie to muszę jeszcze je ustawić jakoś sensownie, żeby coś oświetlały boki bardziej.
Natomiast... przelot z włączonymi po autostradzie powoduje paniczną wręcz ucieczkę pojazdów z lewego pasa. Se se se
Podsumowując hmmm na razie średnio mi się ten "bajer" podoba... Zobaczymy jak się w boju sprawdzi. Moje wątpliwości budzi przede wszystkim bardzo skupiony snop światła przez soczewkę i brak możliwości regulacji powyższego.
Jednak relacja ceny w stosunku do "oryginalnych" niemieckich rozwiązań... 1/10 ceny lampek topowych marek akcesoryjnych. Nie będę grymasił aż tak.
Chłopaki mam obecnie wersje nieco tańszą , bez osłon. w cenie 120 zł/szt.
Moc świecenia jest taka że auta same zjeżdżają...
O funkcji stroboskopu nie wspomnę. Może kolega powie co sie dzieje jak sie włączy stroboskopy:)
Do zestawu należy dokupić zwykły włącznik motocyklowy świateł- ok 10-20 zł
postaram sie zrobić filmik i pokazać jak to świeci.
Można składać zamówienia.
Moc świecenia jest taka że auta same zjeżdżają...
O funkcji stroboskopu nie wspomnę. Może kolega powie co sie dzieje jak sie włączy stroboskopy:)
Do zestawu należy dokupić zwykły włącznik motocyklowy świateł- ok 10-20 zł
postaram sie zrobić filmik i pokazać jak to świeci.
Można składać zamówienia.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015, 12:25 przez OKR RIDER, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam OKR RIDER
To chyba trochę przepłaciłeś bo ja zamówiłem z osłoną dwie diody CREE U7 i z oringiem (poświatom) za niecałe 120 zł za sztukę, a twoja wersja diod to U2.OKR RIDER pisze:Chłopaki mam obecnie wersje nieco tańszą , bez osłon. w cenie 120 zł/szt.
Halogeny odbieram po niedzieli bo są już w Warszawie, przełączniki również z Chin po ok. 8 zł. a u nas takie same po 60 zł.
Tu link do Chińskiej oferty :
http://www.aliexpress.com/item/Moto-20W ... 30034.html
Czas oczekiwania ponad trzy tygodnie.